Τα νέα μας!

οι δραστηριότητες του συλλόγου μας

Ο ΟΑΚ Αίγινας στα Τρίκαλα
Στο περιφερειακό πρωτάθλημα Θεσσαλίας πήρε μέρος η ομάδα αντοχής του συλλόγου.
Στόχος της συμμετοχής ήταν η καλύτερη προετοιμασία των αθλητών για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα γίνει στο ίδιο μέρος και στην ίδια πίστα στις 25/2/2024.

Ο Ζαμπέλης Αντώνης μετά από πολύ δυνατή κούρσα με δύο αθλητές από την Λαμία με τους οποίους είχε πέσει στο νήμα και στον περσινό αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος , πήρε την δεύτερη θέση χάνοντας την πρώτη στα τελευταία μέτρα . Η επίδοσή του ήταν πολύ γρήγορη και όλη η εμφάνιση του εξαιρετική και έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 4000μ στην κατηγορία Κ18.

Οι μικροί μας αθλητές της κατηγορίας Κ14 άφησαν άριστες εντυπώσεις. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα φέτος λόγω ηλικίας αλλά θα έχουν του χρόνου. Ο Ζαμπέλης Γεώργιος μετά από τον πολύ γρήγορο ρυθμό που έδωσε στον αγώνα τερμάτισε με διαφορά  στην πρώτη θέση με χρόνο 6'23'' στα 2000μ . Πολύ καλή εμφάνιση είχαν ο Παπαδάκος Διονύσης με τον Τσαιλά Κωνσταντίνο που έπεσαν μαζί στον τερματισμό στις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα και επίδοση 7'32'' και 7'34''. Αυτά τα τρία παιδιά βάζουν τις βάσεις ώστε του χρόνου να κερδίσουν το πρώτο ομαδικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Μεγάλο ευχαριστώ στην SARONIC FERRIES για την βοήθεια τους προς τον σύλλογο και τους αθλητές του καθώς και στα ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ και την εταιαρεία BETTER PEOPLE που είναι κοντά στον Ζαμπέλη Αντώνη και τον βοηθούν σημαντικά στην προσπάθεια του για μεγάλες διακρίσεις στους δρόμους αντοχής.