20220123_123114.jpeg
3ος Aγώνας Bουνού "Ελλάνιος Δίας"
20 Οκτωβρίου 2024

Στόχος του αγώνα είναι να γνωρίσει ο κόσμος τις ομορφιές της ορεινής Αίγινας καθώς και την ιστορία της.

Ο ''ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ '' στις 20/10/2024

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ


ΓΕΝΙΚΑ

Ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας ( σύλλογος στίβου), σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας  και με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, του Νοσοκομείου Αίγινας, του συλλόγου Φίλοι Fistiki Fest  του ΣΔΥ Αίγινας , του συλλόγου Ενεργοί Πολίτες και της ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών προκηρύσσουν τον 3ο αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2024, ημέρα Κυριακή.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι η Α΄παραλία Μαραθώνα Αίγινας. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τις διαδρομές των 23χλμ (Ελλάνιος Δίας),των 8χλμ (Αρχαίος Ελαιώνας), των 6χλμ πεζοπορία και 6χλμ μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου και παιδικούς αγώνες 100μ (νήπια), 500μ (Α-Γ Δημοτικού)και 1000μ (Δ-ΣΤ Δημοτικού).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΟΜΑΔΑ 

Από φέτος σε συνεργασία με τους αγώνες Epic και Γίδι Μεθάνων  θα υπάρχει  πρωτάθλημα ομάδων ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Triad League. Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στο πρωτάθλημα ομάδων  θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας ως μέλος της ομάδας σας στο web site https://triadleague.gr  σε αυτό το site θα βρείτε και περισσότερες πληροφορίες για το πρωτάθλημα.  Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρειάζεται να εγγραφείτε σε αυτή τη φόρμα, αφού η εγγραφή σας στο Triad League καταχωρείται αυτόματα και στο Epic αλλά και στους αγώνες Ελλάνιος Δίας και Γίδι Μεθάνων.

 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δήλωση συμμετοχής στο site www.aeginarun.gr ή στο

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=d9e150da03738479325a38e294f891bd&l=GR

Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. 

Οι εγγραφές θα κλείσουν 13 Οκτωβρίου στις 15:00 ή νωρίτερα αν συμπληρωθεί των όριο συμμετοχών που είναι στα 300 άτομα. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής επιστροφές χρημάτων γίνονται ως 8 Οκτωβρίου και όποια τυχόν έξοδα προκύψουν επιβαρύνουν τον εντολέα.

Για τα 23χλμ (Ελλάνιος Δίας) το κόστος είναι 20€ και περιλαμβάνει:

●       Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

●       Υδροδοσία/τροφοδοσία σταθμών

●       Αναμνηστικό μπλουζάκι

●       Μετάλλιο αγώνα

●       Μεταφορά με πούλμαν από λιμάνι Αίγινας στο χώρο εκκίνησης και επιστροφή (εκτός Αιγινητών)

●       Ελαφρύ γεύμα μετά τον τερματισμό

●       Ιατρική υποστήριξη

●       Φύλαξη πραγμάτων

Για τα 8χλμ (Αρχαίος Ελαιώνας)τρέξιμο και για τα 6χλμ πεζοπορία καθώς και για το πρωτάθλημα μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου το κόστος είναι 15€ και περιλαμβάνει:

●       Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

●       Υδροδοσία/τροφοδοσία σταθμών

●       Αναμνηστικό μπλουζάκι

●       Μετάλλιο αγώνα

●       Μεταφορά με πούλμαν από λιμάνι Αίγινας στο χώρο εκκίνησης και επιστροφή (εκτός Αιγινητών)

●       Ελαφρύ γεύμα μετά τον τερματισμό

●       Ιατρική υποστήριξη

●       Φύλαξη πραγμάτων

 

ΕΠΑΘΛΑ- ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Απονομές θα γίνουν στα 23χλμ και στα 8χλμ τρέξιμο. Οι τρείς πρώτοι/πρώτες θα πάρουν κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα Γυμνασίων – Λυκείων ο πρώτος θα πάρει κύπελλο, μετάλλιο ο δεύτερος και τρίτος. Αν κάποιος είναι και στην γενική κατάταξη θα βραβευθεί 2 φορές. Απονομές θα γίνουν και στους παιδικούς αγώνες των 500μ και 1000μ στα τρία πρώτα αγόρια/κορίτσια. Κύπελλο για τον πρώτο, μετάλλιο για δεύτερο, τρίτο νικητή/νικήτρια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια συμμετοχής. Θα γίνει κλήρωση δώρων από τους χορηγούς αν υπάρχουν.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ηλικία 18 ετών και άνω για τον αγώνα Ελλάνιος Δίας και Αρχαίος Ελαιώνας και 12 ετών και άνω για τον αγώνα των 6χλμ. Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και τα παιδιά με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους.

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Θα ενημερωθείτε για το ποσοστό έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για κάθε αθλητή και τον συνοδό του με την έγκαιρη προμήθεια των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ,από τη Saronic Ferries.

 

Σύντομα θα ανακοινωθεί και η περιγραφή των διαδρομών, τα χρονικά όρια και οι σταθμοί υδροδοσίας/ τροφοδοσίας καθώς και το πρόγραμμα του αγώνα όταν θα είναι γνωστά τα δρομολόγια των πλοίων. 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τζίμα Βασιλική 6974442165

Ζαμπέλης Βασίλης 6979449303

www.aeginarun.gr ή στο fb ellanios dias

Διακρίσεις για τους αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας στον 2ο αγώνα βουνού "Ελλάνιος Δίας"

Πολλές διακρίσεις είχαμε από τους αθλητές του ΟΑΚ Αίγινας στον 2ο αγώνα βουνού "Ελλάνιος Δίας" και συγκεκριμένα στον μαθητικό αγώνα Γυμνάσια - Λύκεια των 8χλμ. Στα αγόρια τις τρείς πρώτες θέσεις κατέλαβαν αθλητές μας με πρώτο τον Ζαμπέλη Γιώργο με χρόνο 41΄50'' , ο οποίος ήταν και τρίτος στους άντρες , δεύτερο τον Μαργαρίτη Κωνσταντίνο με χρόνο 49΄46'' , τρίτο τον Καλαφατέλη Αλέξανδρο με χρόνο 50'16'' και τέταρτο τον Παπαδάκο Διονύση με χρόνο 51΄18''. Στα κορίτσια την δεύτερη θέση διεκδίκησαν οι δύο αθλήτριες του συλλόγου Μαριάννα Σόρτση και Νεκταρία Σταθάκη με χρόνο 1.03'04''. Τέλος διακρίσεις και πολλές συμμετοχές αθλητών μας είχαμε και στους παιδικούς αγώνες των Δημοτικών. 

Συγχαρητήρια σε όλους! 

 

Δώρα για τους Αιγινήτες νικητές του 2ου αγώνα βουνού ¨Ελλάνιος Δίας¨

 
Για τους Αιγινήτες νικητές του 2ου αγώνα βουνού "ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ " υπάρχουν ξεχωριστά δώρα και είναι τα εξής: 
Ένα μήνα δωρεάν γυμναστήριο στο Kouros gym για τον Γιαννούλη Ιωάννη, 1ο Αιγινητη στα 23χλμ , καθώς και για τον Παντελή Χελιωτη, 1ο στα 8χλμ και την Κατερίνα Σμερνου, 1η Αιγινητισα στα 8χλμ.
Για τον μαθητικό αγώνα ο Ζαμπελης Γιώργος και η Μαρία Άννα Σορτση 1οι στα 8χλμ κερδίζουν ένα ζευγάρι αθλητικα παπουτσια μάρκας Asics από την Pure Sports.  Οι 2οι Μαργαρίτης Κωνσταντίνος και Σταθακη Νεκταρία ένα μήνα δωρεάν γυμναστήριο από το Kouros gym και οι 3οι Καλαφατελης Αλέξανδρος και Αθανασία Δερματα ένα μήνα δωρεάν γυμναστήριο στο Nama.
Συγχαρητήρια!!

Ευχαριστήριο για τον 2ο αγώνα βουνού " Ελλάνιος Δίας "

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  και φέτος  ο 2ος αγώνας βουνού «Ελλάνιος Δίας». Ο αγώνας που ξεκίνησε δειλά- δειλά πέρυσι συνεχίζει δυναμικά αφήνοντας  τις καλύτερες εντυπώσεις. Ρεκόρ συμμετοχών σε μια δύσκολη περίοδο με 24 αγώνες να διεξάγονται το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο. Ο καιρός ιδανικός  με συννεφιά και καλή θερμοκρασία για να μπορέσει όποιος ήθελε να κάνει και το μπάνιο του στη θάλασσα για αποθεραπεία μετά τον αγώνα. Οι διαδρομές δύσκολες λόγω του πέτρινου τερέν που διαθέτει η Αίγινα αλλά ανταμείβει τους  αθλητές η θέα που έχουν και οι εναλλαγές τοπίων που αντικρίζουν.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια για την ανάδειξη του νησιού μας και του αθλητισμού στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου στίβου ΟΑΚ Αίγινας αρκετοί φορείς, σύλλογοι και συμπολίτες που θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμπαράστασή τους.

Ο αγώνας διεξήχθη με την υποστήριξη του Δήμου Αίγινας, της  ΚΕΔΑ και του Νοσοκομείου Αίγινας «ο Άγιος Διονύσιος» και σε συνεργασία με την Αστυνομία Αίγινας , την Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών, την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, τον σύλλογο Ενεργοί Πολίτες, τον ΣΔΥ Αίγινας, τον σύλλογο Ελλάνιο Όρος , τον σύλλογο Fistiki Fest Friends, και τον κυνηγετικό σύλλογο μαζί με τον Ομοσπονδιακό θηροφύλακα  της Δ Κ.Ο.Σ.Ε. Πολύτιμη η βοήθεια   του ιατρού μας και των δύο φυσικοθεραπευτών μας . Όλοι βοήθησαν στην άρτια και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας που ανέλαβε την τροφοδοσία των αθλητών στην περιοχή Γιαννάκηδες καθώς και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φιστικοπαραγωγών Αίγινας που για άλλη μία φορά πρόσφερε το φημισμένο φιστίκι Αιγίνης σε όλους τους αθλητές.

Θερμά  ευχαριστώ στους μεγάλους  μας χορηγούς: 

  • Saronic Ferries που πρόσφερε και σε αυτόν τον αγώνα 50% έκπτωση σε αθλητές και συνοδούς
  • Όστρια, ταβέρνα και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, για την φιλοξενία στα διαμερίσματα των προσκεκλημένων και την οικονομική βοήθεια
  • Ξενοδοχείο LaLiBay Resort & Spa για την οικονομική βοήθεια και τα δώρα που πρόσφερε
  • Την εταιρεία Power Health για την οικονομική βοήθεια και τα προϊόντα που χορήγησε για τους αθλητές
  • Δέλτα Τριανταφυλλάκης για τα προϊόντα που χορήγησε

 

Επίσης ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας Aegina Portal δίπλα μας από τα πρώτα βήματά μας, πολύτιμοι βοηθοί σε κάθε ενέργειά μας, μας έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξή τους.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς:

Κέντρο Τύπου Αίγινας, Αφοί Ρωπαίτη, Spyridakis Bros SA, Kouros Gym, οπωροπωλείο ο Λαμπαδάριος

Eπίσης τους υποστηρικτές μας:

Super Market Κρητικός, ,ουζερί «ο Σκοτάδης»,General Doors& Windows, Pure Sports, Asprakis boatyard, Μαριδάκι, Άμμος, Ακρογιαλιά, Τάσος, Διόνυσος, το Φιστικάτο, Mikaela’s goods, Αργυράκος, Nama, Χερουβείμ, η Γέφυρα, ο Φώτης, η Φου-Φού, φούρνος Σώρρος, ο γύρος της Αίγινας,Ψήνεσαι, Better People, Tzimas Market, Λυχνάρι, Λαβούτας, ξενοδοχείο Δανάη, Αegina Transfers, my athlete, Polo, Συστεγασμένα Φαρμακεία, Φαρμακείο Σκαλτσιώτης

Και φυσικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ψυχή του αγώνα, στους εθελοντές μας.

Ελλάνιος Δίας - Αποτελέσματα

Στο παρακάτω link μπορελιτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα  ''ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

2ος αγώνας βουνού "Ελλάνιος Δίας", η προκήρυξη

 

    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας ( σύλλογος στίβου), σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας και την ΚΕΔΑ και με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, του Νοσοκομείου Αίγινας, του συλλόγου Φίλοι Fistiki Fest και του ΣΔΥ Αίγινας προκηρύσσουν τον 2ο αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Κυριακή.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι η Α΄παραλία Μαραθώνα Αίγινας. Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τις διαδρομές των 23χλμ (Ελλάνιος Δίας) και 8χλμ (Αρχαίος Ελαιώνας) και παιδικούς αγώνες 100μ (νήπια), 500μ (Α-Γ Δημοτικού)και 1000μ (Δ-ΣΤ Δημοτικού). Η διαδρομή των 8χλμ θα είναι και για πεζοπορία αλλά θα διεξαχθεί και πρωτάθλημα μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου.   

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δήλωση συμμετοχής στο site www.aeginarun.gr ή στο

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=2a061469de8e7d8aa4044fce7c8629d0&l=GR

Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Οι εγγραφές θα κλείσουν 15 Οκτωβρίου στις 15:00 ή νωρίτερα αν συμπληρωθεί των όριο συμμετοχών που είναι στα 300 άτομα. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής επιστροφές χρημάτων γίνονται ως 10 Οκτωβρίου και όποια τυχόν έξοδα προκύψουν επιβαρύνουν τον εντολέα.

Οι συντελεστές της επιτυχίας του 1ου αγώνα βουνού "Ελλάνιος Δίας"

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ELLA AEGINA NIOS DIAS"

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ο 1ος αγώνας βουνού «Ελλάνιος Δίας» αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπεράσανε τις προσδοκίες των διοργανωτών κάτι το οποίο μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν ,περπάτησαν και ευχαριστήθηκαν τις διαδρομές και τις ομορφιές της Αίγινας με σύμμαχο τον καλό καιρό.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια για την ανάδειξη του νησιού μας και του αθλητισμού στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου στίβου ΟΑΚ Αίγινας αρκετοί φορείς, σύλλογοι και συμπολίτες που θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμπαράστασή τους.

Ο σύλλογος Fistiki Fest Friends δίπλα μας για άλλη μία φορά. Εκτός από το Ρasta Ρarty night που με μεγάλη επιτυχία διοργανώνει στον αγώνα δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» ήρθε τώρα και στον αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» για να τον απογειώσει γευστικά με τις δημιουργίες του. Ευχαριστούμε θερμά την Ελένη Κουνελάκη, Λάλα Στουραΐτη-Σαΐνη, Πάρη και Αντώνη Κάτσο, Κυριακή Αλυφαντή , Μαρία Συρίγου και Μαρία Ζβαρνά για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας που ανέλαβε την τροφοδοσία των αθλητών στην περιοχή αρχαίος ελαιώνας. Είναι η πρώτη φορά που τους έχουμε κοντά μας και ελπίζουμε πως θα είναι το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας. Ευχαριστούμε θερμά τους Αντριάνα και Φλώρα Γκλαβά, Αντώνης Γκλαβάς, Αντώνης Χναράκης, Σταύρος Γενίτσαρης, Βαγγέλης Σοφικίτης, Αγγελική Γαρυφάλλου, Αγλαΐα Κόλλια, Ολυμπία Χαλδαίου- Μπήτρου.

Δίπλα μας για πρώτη φορά και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φιστικοπαραγωγών Αίγινας ο οποίος πρόσφερε φιστίκια για όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα. Μια όμορφη ενέργεια που αναδεικνύει την φιλοξενία της Αίγινας καθώς και το φημισμένο σε όλους προϊόν της, το φιστίκι Αιγίνης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, που για άλλη μια φορά η βοήθειά τους υπήρξε πολύτιμη, και ιδιαίτερα στους Προκόπη Χρήστο, Στούρη Δημήτρη, Τσούμα Ηλία και Γέγα Φώτιο που συνέβαλλαν στην πλήρη ασφάλεια του αγώνα.

Δίπλα μας και σε αυτή την προσπάθειά μας οι Ραδιοερασιτέχνες Αίγινας οι οποίοι υπήρξαν σε καίρια σημεία των διαδρομών και η βοήθειά τους υπήρξε πολύτιμη καθώς αναφερόμαστε σε αγώνα βουνού με σημεία απροσπέλαστα σε οχήματα. Ευχαριστούμε τους Νεκτάριο Λαβούτα, Γιάννη Δόξα, Γιάννη Μπέση, Παπαγεωργίου Αντώνη, Παναγιώτη Κλήμη, Σπύρο Πετρίτη, Διονύση Καλογερά και Γιάννη Λορέντζο.     

Ευχαριστούμε τον γιατρό που στηρίζει κάθε μας διοργάνωση, Μπότσαρη Δημήτρη καθώς και τους φυσικοθεραπευτές μας Θανάση Στεφανίδη και Στενάκη Παναγιώτη, όπως επίσης την προσφορά των δύο ασθενοφόρων από το Νοσοκομείο Αίγινας και από το Νεφρολογικό Κέντρο Αίγινας , καθώς και την προσφορά ενός φορείου από το ΕΠΑΛ Αίγινας το οποίο χειρίστηκαν οι εθελοντές του αγώνα Αξιώτης Σάκης και Εύα Ιγνατιάδου.

Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα μαζί μας είχαμε και τον Τζούρα Δημήτρη Ομοσπονδιακό θηροφύλακα  της Δ Κ.Ο.Σ.Ε. τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ  για άλλη μία φορά στην πολύ καλή δημοσιογράφο και φίλη της ΕΡΑΣΠΟΡ  Βίκυ Σπύρου που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας ,όπως και του συζύγου της, Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Πυγμαχίας Μάκη Κολέθρα.

Την μουσική επένδυση του αγώνα ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία, διασκεδάζοντας και δίνοντας μια ξεχωριστή νότα σε όλους τους παρευρισκόμενους  ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Kifinas Radio με τους Κωνσταντίνο Διαμαντή, Στέλιο Καμούτση και Μαρίνα Τερζή που ήρθαν αποκλειστικά για τον αγώνα από την Θήβα και τους ευχαριστούμε πολύ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο συλλόγους ΣΧΟΠ ΘΗΒΑΣ και ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ ,καθώς και στον συντονιστή της εκδρομής αλλά και πολύτιμο βοηθό που ανέλαβε την διαφήμιση του αγώνα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος υπήρξε και αθλητής του ΟΑΚ Αίγινας με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, Μπουντούλη Χρήστο. 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αίγινας και τον δήμαρχο Ιωάννη Ζορμπά για την προσφορά του λεωφορείου που διαθέτει ο Δήμος, καθώς και τον οδηγό Σπύρο Μαρμαρινό που πραγματοποίησε δρομολόγια για την μεταφορά ορισμένων αθλητών. Ελπίζουμε στο μέλλον να αγκαλιάσει και ο Δήμος το όλο εγχείρημα και προσπάθειά μας, που σκοπό έχει με τους αγώνες που διοργανώνουμε, να προάγουμε τον αθλητισμό, να αναδείξουμε το νησί μας και τον τουρισμό, σε περιόδους που θεωρούνται νεκρές, σε όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών.   

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο μας χορηγό Saronic Ferries που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμάς και στάθηκε στο πλευρό του συλλόγου ΟΑΚ Αίγινας στηρίζοντας κάθε διοργάνωση και προσπάθειά μας. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους σίγουρα οι αγώνες μας δεν θα είχαν την ίδια ανταπόκριση.  

Επίσης ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας Aegina Portal δίπλα μας από τα πρώτα βήματά μας, πολύτιμοι βοηθοί σε κάθε ενέργειά μας, μας έχει αγκαλιάσει και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στήριξή τους.

Άλλος ένας μεγάλος χορηγός , το Όστρια, ταβέρνα και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και τον Μαρμαρινό Κώστα ο οποίος υπήρξε μια ευχάριστη έκπληξη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά του χώρου για την εκκίνηση και τερματισμό του αγώνα, για την φιλοξενία στα διαμερίσματα  των προσκεκλημένων, για την οικονομική βοήθεια και την προσφορά του παιδικού αγώνα. Είμαστε σίγουροι πως μελλοντικά, μαζί, θα προσφέρουμε κάτι το πολύ ωραίο και θα έχουμε μια άψογη συνεργασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: Κέντρο Τύπου, Νήσος, Αφοί Ρωπαΐτη, Ουζερί ο Σκοτάδης , που στέκονται πλάι μας σε κάθε διοργάνωσή μας, καθώς και στον Spyridakis Bros SA και την προσφορά των νερών Θεώνη για τις ανάγκες του αγώνα και ελπίζουμε και σε μελλοντική συνεργασία.

Ευχαριστούμε και τους αμέτρητους υποστηρικτές μας: Κρητικός ΑΝΕΔΗΚ με την προσφορά προϊόντων στους σταθμούς τροφοδοσίας, Kokomo Café, από τους πρώτους που ενδιαφερθήκαν να προσφέρουν και παρείχαν νεράκια και μπανάνες σε όλους όσους παρευρέθηκαν, Διόνυσος , πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθειά μας, Καλοκέντη στούντιος  που μας παρείχαν δωμάτια για τους προσκεκλημένους μας, Αυλή bar-restaurant και ιδιαιτέρως τον Γιαννούλη Γιώργο που μας παρείχε τα γεύματα των προσκεκλημένων όπως και το εστιατόριο Μαριδάκι, η Ορεινή Αίγινα με τον Χερουβείμ που υποστήριξε τον σταθμό ανεφοδιασμού στο Σφεντούρι παρέχοντας τα γευστικότατα και ποιοτικά προϊόντα του, ο Αργυράκος Σπύρος πάντα δίπλα μας, μας παρείχε όλα τα απαραίτητα υλικά για την σήμανση και τον καθαρισμό των διαδρομών, Ο γύρος της Αίγινας, πάντα ευπρόσδεκτος να προσφέρει την στήριξή του, το αρτοποιείο Γέφυρα, το οπωροπωλείο Λαμπαδάριος, το εστιατόριο Νόντας, το παντοπωλείο Πετράς και το ζαχαροπλαστείο-catering Αιάκειον για την προσφορά προϊόντων του μπουφέ, τα καταστήματα Michaela’s goods και Μούρτζης για τα δώρα των νικητών στους παιδικούς αγώνες και στους αγώνες των ενηλίκων αντίστοιχα, με αγνά παραδοσιακά προϊόντα, το Pure Sports με τα δώρα που μας παρείχε και που βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε όλες τις διοργανώσεις μας, την εταιρεία my athlete για τα δώρα που κληρώσαμε και τον Δημητριάδη Νίκο και Κάτυ Ταβέιρα που είναι πάντοτε πρόθυμοι να μας βοηθήσουν, την εταιρεία Born to run για τα δώρα που μας πρόσφερε όπως επίσης και για τα ισοτονικά που παρείχε στους σταθμούς ανεφοδιασμού, τις εταιρείες Dynafit και Polo για τα δώρα που μας προσφέραν, τον Λαβούτα Παναγιώτη για το φορτηγάκι που πάντα μας παρέχει και είναι ο απόλυτος σύμμαχός μας σε κάθε κουβάλημα, το περιοδικό Saronic magazine που ανεβάζει άρθρα για τους αγώνες και την πορεία τους συλλόγου ΟΑΚ Αίγινας όπως και για αυτόν τον αγώνα καθώς και το Irun magazine για την προβολή που παρείχε για τον 1ο αγώνα βουνού «Ελλάνιος Δίας» και για την συμμετοχή στον αγώνα τριών μελών του, Χαρά Λειβαδίτη, Κριθαρούλας Αργύρης και Γκούντος Χρήστος, την εταιρεία Emelia για την προσφορά προιόντων τους. 

Μεγάλη βοήθεια και ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Θωμά Σκουτέρη και Γιάννη Γιαννούλη που από το ξεκίνημα της όλης προσπάθειας συμμετείχαν ενεργά και στηρίξαν την όλη διοργάνωση για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Και τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και ψυχή του αγώνα μας Ζαννή Λυκούρη, Πόπη Ζωγράφου, Δήμητρα Μυλωνά, Μάγδα Μαρίνη, Σωζία Ρωπαΐτη, Δήμητρα Νάνου, Νένα Μητρογιώργου, Ανθή Γελαδάκη, Σταύρο Γκρόζα, Ρούσσου Παναγιώτα και Αγάπη, Σταθάκη Νεκταρία, Σώρτση Μαριάννα, Γαρυφάλλου Ελένη, Μπέση Μαρία, Κυπριώτη Χριστίνα, Σπύρο Μαργαρώνη, Ειρήνη Τζώνη, Ζαμπέλη Γιώργο, Ήλια Διαλετή.     

 

 

Ελλάνιος Δίας προκήρυξη - δήλωση

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

1ος ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ  ΑΙΓΙΝΑΣ  ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο  https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=c8b058debeada7247d623ea5e031cc83&l=GR 


Ο Ο.Α.Κ Αίγινας (Σύλλογος Στίβου) διοργανώνει τον 1ο αγώνα με την επωνυμία ‘’ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ’’  με την υποστήριξη της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας ,του Νοσοκομείου Αίγινας και του συλλόγου ‘’φίλοι του fistiki fest’’

Ο Αγώνας εποπτεύεται από την ΕΛ.ΑΣ και από εθελοντές.

Το mikaela's goods στηρίζει τον αγώνα "Ελλάνιος Δίας"

 

Ευχαριστούμε θερμά το mikaela's goods για την χορηγία παραδοσιακών και βιολογικών προιόντων στους νικητές των δύο παιδικών αγώνων. Το mikaela's goods είναι ένα μαγαζί με βιολογικά, παραδοσιακά και τοπικά προιόντα μικρών παραγωγών από την Αίγινα και ολόκληρη την Ελλάδα με το μοναδικό αιγινήτικο φυστίκι, εκλεκτά μέλια, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελληνικά όσπρια άριστης ποιότητας, γλυκά παρασκευάσματα από αγνά υλικά, μπαχαρικά, βότανα και πολλά ακόμα προιόντα υψηλής διατροφικής αξίας!

Θα το βρείτε στην πόλη της Αίγινας, Αχιλλέως 18.