Αποτελέσματα Άγιος Διονύσιος 2023

 

Την Κυριακή ο αγώνας ''Άγιος Διονύσιος'' στο στάδιο της Αίγινας

 

Με περισσότερους από 300 αθλητές και αθλήτριες που μαζί με τους συνοδούς τους ξεπερνούν τα 550 άτομα, θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας " Άγιος Διονύσιος " στο στάδιο του νησιού. Ο αγώνας είναι η πρώτη ημερίδα ανοικτού στίβου για την φετινή περίοδο, αγωνίζονται μόνο αθλητές με δελτίο του ΣΕΓΑΣ και ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και πρωταθλητές Ελλάδος .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΕΔΑ η οποία είναι για ακόμα μία φορά κοντά μας στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που διοργανώνουμε σαν σύλλογος, αναλαμβάνοντας τα έξοδα της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και τα μετάλλια του αγώνα, πολύτιμη βοήθεια για εμάς . Ευχαριστούμε επίσης τον ΔΑΟΑ για την παραχώρηση του γηπέδου.

Η SARONIC FERRIES μεγάλος χορηγός του αγώνα την ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια της όλα αυτά τα χρόνια. Κρητικός super market, χρώματα Αργυράκος, ξυλεία Μπέσης και σιδηρικά  Γιαννίτσης Βαγγέλης πολύτιμοι αρωγοί σε αυτή την διοργάνωση όπως και ο κύριος Στεφανίδης Θανάσης. Ευχαριστούμε και τους υποστηρικτές του αγώνα Φου-Φού, Γύρος της Αίγινας και Ρέμβη.

Την Κυριακή θα γίνει και το δρομικό τρίαθλο που αποτελεί διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ14. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.20 με 60 μέτρα νηπίων μέχρι και Ε΄τάξης  και θα τελειώσουν στις 15.20 με τις σκυταλοδρομίες 4Χ80. Ελάτε να παρακολουθήσετε από κοντά τους αγώνες και να επιβραβεύσετε τις προσπάθειες των αθλητών. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε  την προκήρυξη και το πρόγραμμα των αγώνων .

Αποτελέσματα αγώνα Άγιος Διονύσιος 2022

Αποτελέσματα αγώνα

Παραπάνω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων , λείπουν μόνο τα αποτελέσματα των συνθέτων Κ14 , τα οποία θα αναρτηθούν σε λίγες μέρες . 

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στον αγώνα μας και ελπίζουμε να περάσατε όμορφα .

 

Η περιφέρεια Αττικής και η κυρία Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη Βασιλική κοντά στον αγώνα Άγιος Διονύσιος/Χορηγοί

Πλησιάζει η διεξαγωγή του πρώτου επίσημου αγώνα στίβου στην Αίγινα . Την Κυριακή στο στάδιο του νησιού οι αθλητές της κατηγορίας Κ14 θα αγωνιστούν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων. Το σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά θα διεξαχθεί παράλληλα με το διασυλλογικό πρωτάθλημα και αγώνας επίσημος όλων των κατηγοριών , από Κ12 μέχρι και ανδρών/γυναικών. Θα υπάρχουν επίσημοι κριτές καθώς και χρονομέτρηση ηλεκτρονική.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην περιφέρεια Αττικής και στην κυρία Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη Βασιλική ,  η βοήθεια τους στους αγώνες του συλλόγου μας είναι πολύ μεγάλη. Η SARONIC FERRIES είναι μαζί μας και σε αυτήν την διοργάνωση , η βοήθεια της εταιρίας πολύ σημαντική και απαραίτητη. Μεγάλο ευχαριστώ στον Ρωπαίτη Σταύρο (ΑΦΟΙ ΡΩΠΑΙΤΗ) , στον Στουραίτη Γιώργο (ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ), στον Κλώνο Κυριάκο (ΡΕΜΒΗ) και στον Αργυράκο Σπύρο για την βοήθεια τους στον αγώνα μας .

Μεγάλο ευχαριστώ στο AEGINA PORTAL , στης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και σε όλους τους εθελοντές μας καθώς και στην διοίκηση , μέλη ,αθλητές και προπονητές του συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον ΔΑΟΑ για την άδεια χρήσης του δημοτικού σταδίου Αίγινας 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΙΓΙΝΑ «ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» 2020

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

ΑΙΓΙΝΑ «ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» 2020

Ο Ο.Α. Κούρος Αίγινας, σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής,

Προκηρύσσει

Αγώνες στίβου με την επωνυμία

ΑΙΓΙΝΑ «ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» 2020

σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τους παρακάτω ειδικούς όρους :

 

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Επικοινωνία

Βασίλης Ζαμπέλης: 6979 449303
Τζίμα Βασιλική: 6974442165
email: info@aeginarun.gr