Όμιλος Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας ΟΑΚΑ

πληροφορίες για τον σύλλογό μας

Ο σύλλογος

ΟΑΚ ΑΙΓΙΝΑΣ  (ΙΔΡΥΣΗ-ΣΤΟΧΟΙ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ)

Ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κούρος Αίγινας (ΟΑΚΑ), ιδρύθηκε από την πρωταθλήτρια Ελλάδος Μπήτρου Φωτεινή στις 24/11/2004. Ο σκοπός της δημιουργίας του σωματείου μας είναι η καλλιέργεια και ανάπτυξη των σωματικών και πνευματικών δεξιοτήτων των αθλητών και των μελών μας , αλλά και η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων. Ο ΟΑΚ Αίγινας αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στα πρώτα του βήματα  οι οποίες ξεπεράστηκαν με την βοήθεια της διοίκησης , των αθλητών και των φορέων του νησιού μας .
Το σωματείο μας κατάφερε να φέρει πολλά παιδιά και ενήλικες στην άθληση , οι οποίοι είδαν ότι ωφελήθηκαν με την ενασχόλησή τους με τον κλασικό αθλητισμό.

Ο ΟΑΚ Αίγινας πλέον έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των Αιγινητών και προσφέρει έργο με ποικίλους τρόπους (διεξαγωγή αγώνων , εθελοντική βοήθεια σε εκδηλώσεις του δήμου κ.α.) .

Η καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια έφερε αποτέλεσμα και στο κομμάτι του πρωταθλητισμού με αθλητές του συλλόγου μας να αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο φέρνοντας διακρίσεις (μετάλλια σε βαλκανικούς , πανελλήνιους και διασυλλογικούς αγώνες).

Ευχόμαστε και στο μέλλον να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους Αιγινήτες μικρούς και μεγάλους γιατί το αξίζουν .