Ανακοινώσεις

για τους αθλητές του συλλόγου

3-4 Φεβρουαρίου εκδρομή στην Πάρνηθα

Το Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου ο ΟΑΚ Αίγινας διοργανώνει εκδρομή στην Πάρνηθα με ένα βράδυ διανυκτέρευση. Η διαμονή θα γίνει στο καταφύγιο Μπάφι σε υψόμετρο 1.161μ., σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο με μοναδική θέα. Τα δωμάτια που διαθέτει είναι τρία 8κλινα και ένα 4κλινο, με κοινόχρηστα ντούζ και τουαλέτες. Το καταφύγιο διαθέτει οργανωμένη κουζίνα με σπιτικό μαγειρευτό φαγητό, χειροποίητες χωριάτικες πίτες, γλυκά ταψιού και ζεστά ροφήματα. Το κόστος είναι στα 60 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεταφορά στην Πάρνηθα και διαμονή στο καταφύγιο. Για κρατήσεις συγκεκριμμένων δωματίων θα πρέπει να συμπληρώνεται ο ακριβής αριθμός των ατόμων (πχ για το 8κλινο θα χρειαστεί να μαζευτούν 8 άτομα). Η προκαταβολή είναι 15 ευρώ το άτομο και μόλις δοθεί τότε γίνεται η κράτηση του δωματίου αν είναι ακόμη διαθέσιμο. Το πρόγραμμα της εκδρομής θα είναι ελεύθερο και θα φύγουμε από Αίγινα με το πρώτο πρωινό καράβι και θα επιστρέψουμε τη Κυριακή με το τελευταίο. Δηλώστε συμμετοχή ως 14 Ιανουαρίου στην κα Τζίμα Βασιλική στο τηλ επικ. 6974442165.Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ανακοίνωση για τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τα παράλληλα αγωνίσματα

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου. Όσοι μου έχουν δηλώσει συμμετοχή να με ενημερώσουν έως 28 Ιουνίου εάν θέλουν να συμμετάσχουν ή όχι στην νέα ημερομηνία, τακτοποιώντας και τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες. Τηλ 6974442165

Ενημερωθείτε για τα Τμήματα προπόνησης του ΟΑΚ Αίγινας

 Στον σύλλογο μας μπορείτε να διαλέξετε το τμήμα που σας ταιριάζει  και να προπονηθείτε με τους έμπειρους προπονητές μας .

Τα τμήματα μας είναι τα παρακάτω :

  • Ακαδημίες  (προ νήπιο -νήπιο , πρώτη-δευτέρα , τρίτη-πέμπτη)
  • Προ αγωνιστικό (έκτη-1η γυμνασίου)
  • Αγωνιστικό ( Κ14 , Κ16 , Κ18 , Κ23 , ΑΝΔΡΏΝ/ΓΥΝΑΙΚΏΝ , Διαχρονικών αθλητών
  • Τμήματα αθλητισμού και φυσικής κατάστασης για όλους (μεγάλους και μικρούς )

Πληροφορίες στο 6974442165 (Τζίμα Βασιλική) και στο στάδιο της Αίγινας από 17:00 -21:00