Τα νέα μας!

οι δραστηριότητες του συλλόγου μας

Εξαιρετική εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ο Ζαμπέλης ΑντώνηςΟ Ζαμπέλης Αντώνης το 2023 είχε πάρει την τέταρτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου , στην κατηγορία Κ16 . Στο ίδιο πρωτάθλημα  φέτος ανέβηκε στην επόμενη ηλικιακά κατηγορία την Κ18 . Αν και στην πρώτη χρονιά στην κατηγορία αυτή την Κυριακή που μας πέρασε τερμάτισε στην έκτη θέση ανάμεσα σε 120 αθλητές, Ο αγώνας πάρα πολύ δύσκολος γιατί στον ανώμαλο δρόμο τρέχουν μαζί όλοι οι αθλητές αντοχής της κατηγορίας το ίδιο αγώνισμα .
Από το ξεκίνημα της κούρσας ο Αντώνης ήταν με το πρώτο γκρουπ των αθλητών (περίπου 25 αθλητές), την πρώτη στροφή των 2000 μέτρων την πέρασαν οι αθλητές σε 6'05'' , στην συνέχεια μια ομάδα έξι αθλητών ξεχώρισε και μεσα σε αυτήν ήταν και ο Αντώνης , στα 3000 μέτρα έγινε αλλαγή ρυθμού με δύο αθλητές να ξεφεύγουν και λίγο πιο πίσω να ακολουθεί ο τρίτος αθλητής και 20 μέτρα πιο πίσω ο Ζαμπέλης Αντώνης. H τετράδα αυτή ξεχώρισε από τους υπόλοιπους αθλητές . Η προσπάθεια του Αντώνη να πάρει το μετάλλιο ήταν μεγάλη αλλά τον κούρασε με αποτέλεμα στα 20 μέτρα πριν το τέλος να τον περάσουν δύο αθλητές και να τερματίσει τελικά έκτος.
Οι χρόνοι των πρώτων αθλητών είναι 12'03'' , 12'04'' και 12'15'' για τους τρεις νικητές,12'23'' για τον τέταρτο και πέμπτο και 12΄25΄΄ για τον Ζαμπέλη Αντώνη.
Ο προπονητής του είναι πολύ ευχαριστημένος και από την θέση και από την επίδοση και κυρίως από την αγωνιστικότητα του αθλητή του. 
Επόμενος αγώνας για τον Ζαμπέλη Aντώνη το σχολικό πρωτάθλημα στο αγώνισμα των 2000 μέτρων  με φυσικά εμπόδια με στόχο μια θέση στο βάθρο .