Τα νέα μας!

οι δραστηριότητες του συλλόγου μας

Σε πέντε αγώνες οι αθλητές του συλλόγου μας

Σε πέντε διαφορετικούς αγώνες θα αγωνιστούν οι αθλητές του συλλόγου μας αυτό το Σαββατοκύριακο.
 
ΛΥΤΡΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ 
Με στόχο την βαθμολόγηση ο Λύτρας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Στόχος του Λύτρα Μαρίνου φέτος η βαθμολόγηση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 35 χλμ, μιας και μετά από τροχαίο που είχε πριν ακριβώς ένα μήνα και μόνο η συμμετοχή του θεωρείται κατόρθωμα αφού τον έβγαλε εκτός προετοιμασίας και χωρίς να έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό τού, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.
Ο Λύτρας ήταν 5ος πέρυσι στον ίδιο αγώνα με τα χρώματα του συλλόγου μας.
Του ευχόμαστε καλό τερματισμό!
 
ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 
Ο αθλητής μας επιστρέφει από σοβαρό τραυματισμό και θα αγωνιστεί στα 50 χιλιόμετρα την Κυριακή που μας έρχεται με στόχο το ατομικό ρεκόρ και την πρώτη θέση . Η προετοιμασία πήγε καλά και όλα τα προβλήματα είναι πια παρελθόν για τον Σπύρο.
 
ΤΖΙΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Την Κυριακή θα αγωνιστεί στο Λέβαδο στην μεγάλη διαδρομή , ένας δύσκολος αγώνας βουνού αλλά η Βασιλική είναι από τις πολύ καλές αθλήτριες βουνού και πιστεύουμε σε μια ακόμα διάκριση της 
 
ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Το Σάββατο ο αθλητής της κατηγορία Κ16 θα αγωνιστεί στην ημερίδα στίβου στον Άγιο Κοσμά στα 1200 μέτρα με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.
 
ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ , ΤΣΑΙΛΑΣ ΚΩΣΤΗΣ , ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
Οι παραπάνω αθλητές θα αγωνιστούν στο περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου της Αθήνας . Αντώνης και Διονύσης θα αγωνιστούν μετά την διάκριση που είχαν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του Πειραιά  και οι Κωστής και Γιώργος θα τρέξουν για πρώτη φορά φέτος σε ανώμαλο δρόμο αφού στον προηγούμενο αγώνα για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν.
 
Καλή επιτυχία σε όλους στους αθλητές μας.