Τα νέα μας!

οι δραστηριότητες του συλλόγου μας

Περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου / Εξαιρετική εμφάνιση του συλλόγου

Πρώτος αγώνας για την περίοδο του ανωμάλου δρόμου , σήμερα στη Νέα Σμύρνη . Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έφεραν διακρίσεις στον σύλλογο .

Στην κατηγορία Κ16 ο Ζαμπέλης Αντώνιος πήρε την δεύτερη θέση στα  2000 μέτρα ,   μετά από δυνατή μάχη και έδειξε σε καλή κατάσταση . Ο Παπαδάκος Διονύσης ήρθε και αυτός δεύτερος στην κατηγορία Κ14 και στα 1000 μέτρα  , ήταν ο πρώτος αγώνας του αθλητή μας στην νέα του ηλιακή κατηγορία και έχασε την πρώτη θέση πάνω στο νήμα. Δυστυχώς λόγο ίωσης της τελευταίας στιγμής δεν αγωνίστηκε ο Ζαμπέλης Γιώργος στα 1000 μέτρα .

Στην κατηγορία Κ18 πολύ καλά αγωνίστηκε ο Δριτσάκος Σταύρος , τερμάτισε 7ος στα 4000 μέτρα. Οι αθλήτριες μας Τζώνη Ειρήνη  και Σκουτέρη Έλλη έτρεξαν στα 1000 μέτρα της νέας τους κατηγορίας Κ16 και αγωνίστηκαν με ψυχή και τερμάτισαν μέσα στις 30 πρώτες από τις 100 αθλήτριες που πήραν μέρος στον αγώνα. Η Δημοπούλου Γεωργία αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί.

Οι προπονητές Ζαννής Λυκούρης και Ζαμπέλης Βασίλης έμειναν ευχαριστημένοι είδαν τι πρέπει να βελτιώσουν σε κάθε αθλητή για να εμφανιστούν στους επόμενους αγώνες ακόμα καλύτεροι 

Δείτε σε βίντεο στιγμές των σγώνων  ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ