Τα νέα μας!

οι δραστηριότητες του συλλόγου μας

Αγώνας ''ΠΑΝΙΩΝΙΑ'' στην Νέα Σμύρνη , μετάλλιο ο Ζαμπέλης Γιώργος

   

Στις 24/5/24 στην Νέα Σμύρνη και στο στάδιο του Πανιωνίου στους αγώνες ''ΠΑΝΙΩΝΙΑ'' έλαβαν μέρος οι αθλητές του συλλόγου μας.
Στα 1000 μέτρα Κ16 αγωνίστηκε ο Καλαφατέλης Αλέξανδρος κατετάγη 7ος με νέο ατομικό ρεκόρ 3'03'' , στην ίδια κατηγορία στα 600 μέτρα  αγωνίστηκε η Τζώνη Ειρήνη που με χρόνο 2'03'' πήρε την 13η θέση .
Στα 1000 μέτρα της κατηγορίας Κ14 πήραν μέρος οι αθλητές Ζαμπέλης Γιώργος  , Παπαδάκος Διονύσης , Τσαιλάς Κωστής και Κοτρώτσιος Πάρης . Ο Ζαμπέλης μετά από αργή κούρσα έκανε μεγάλη αλλαγή και βγήκε 2ος  με 2'59'' πέφτοντας πάνω στο νήμα με τον πρώτο αθλητή. Ο Παπαδάκος έτρεξε πολύ καλά και έκανε μεγάλο ατομικό ρερόκ 3'06'' και βγήκε 5ος . Ο Τσαιλάς Κωστής με 3'26'' βγήκε 14ος και ο Κοτρώτσιος Πάρης με 4'20'' ήρθε 19ος.
Οι αθλητές μας βρίσκονται σε καλή κατάσταση και προσπαθούν να πιάσουν τα λορια για τα πανελλήνια πρωταθλήματα , ήδη τα όρια έχουν πιάσει ο Ζαμπέλης Αντώνης και ο Ζαμπέλης Γιώργος με τους Δημόπουλο Παναγιώτη , Καλαφατέλη Αλέξανδρο και Παπαδάκο Διονύση να έιναι κοντά στο στόχο . Μπράβο σε όλα τα παιδιά .
Επόμενοι αγώνες την 1η Ιουνίου στην Παλλήνη και στις 2 Ιουνίου στην Χαλκίδα