Τα νέα μας!

οι δραστηριότητες του συλλόγου μας

Σχολικοί αγώνες στίβουΤην 1/4/2024 έγινε η πρώτη φάση των σχολικών αγώνων λυκείων όλων των περιφερειών της Ελλάδος . Στον όμιλο του Πειραιά αγωνίστηκαν και οι αθλητές του συλλόγου μας Δημόπουλος Παναγιώτης στα 800 μέτρα και ο Ζαμπέλης Αντώνης στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια. Τα παιδιά αγωνίστηκαν στον Άγιο Κοσμά για το σχολείο τους ,το Γενικό Λύκειο Αίγινας , και κατάφεραν και οι δύο να τερματίσουν στην πρώτη θέση . Ο δημόπουλος έκανε 2'12'' στα 800 μέτρα και ο Ζαμπέλης 7'05'' στα 2000 με φυσικά εμπόδια . Η επίδοση του Ζαμπέλη του έδωσε και την πρόκριση για την επόμενη φάση των αγώνων .
Ο επόμενος γύρος των σχολικών αγώνων έγινε στις 10 Απριλίου σε επτά ομίλους σε όλη την Ελλαδα , προκρίθηκαν οι πρώτοι από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτεροι χρόνοι από όλους τους ομίλους . Ο μαθητής του ΓΕΛ Αίγινας Ζαμπέλης Αντώνης αγωνίστηκε στον 2ο όμιλο που αποτελείται από τις περιοχές του Πειραιά , του Βορείου Αιγαίου , τις Κυκλάδες και Χίο Σάμο .  Ο αγώνας που έγινε στον Άγιο Κοσμά τελείωσε με πρώτο τον Ζαμπέλη Αντώνη με επίδοση 6΄11΄΄ που αποτελεί νέο  προσωπικό ρεκόρ και είναι μίλις τρία δευτερόλεπτα μακριά από το όριο για το πανευρωπαικό πρωτάθλημα παίδων. 
Η πραγματικά εξαιρετική προσπάθεια του μαθητή του ΓΕΛ Αίγινας του έδωσε την πρόκριση για τον τελικό του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος που θα γίνει στις Σέρρες στις 22-23 Απριλίου . Στον τελικό θα αγωνιστούν οι 11 καλύτεροι Έλληνες και ο καλύτερος Κύπριος αθλητής , συνολικά 12 άτομα. 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή μας και πολλά μπράβο και στον Ζαμπέλη και στον Δημόπουλο για την παρουσία τους σε αυτό το πρωτάθλημα.