Τα νέα μας!

οι δραστηριότητες του συλλόγου μας

Πληροφορίες για τον αγώνα Ελλάνιο Δία

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Το Σάββατο στις 17.00 - 19.00 στο στάδιο της Αίγινας  θα μπορείτε να παραλάβατε τους αριθμούς συμμετοχής σας για τους αγώνες. Παρακαλούμε οι Αιγινήτες που θα τρέξουν όπως και οι επισκέπτες που θα είσαστε στην Αίγινα από το Σάββατο να έρθετε να παραλάβετε τα νούμερα σας για να μην έχουμε την Κυριακή το πρωί συνωστισμό στην γραμματεία.

Την Κυριακή η γραμματεία θα ανοίξει στις 09.00 - 11.0. Μετά από αυτήν την ώρα αριθμοί που θα έχουν μείνει θα δοθούν σε άλλους αθλητές που θα ενδιαφέρονται να αγωνιστούν.

ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΕΩΝ

Οι παιδικοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.00 το πρωί. Οι αγώνες βουνού μαζί με την πεζοπορία θα ξεκινήσουν στις 11.30.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΑΓΩΝΑ 22χλμ (ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΔΙΑΣ)

Οι αθλητές του Ελλάνιου Δία θα πρέπει να περάσουν από τον Αρχαίο Ελαιώνα (την δεύτερη φορά ) μέχρι τις 15.00 μμ (χρόνος τρεξίματος  3.30' ώρες). Όσοι συνεχίσουν τον αγώνα τρέχουν με δική τους ευθύνη. 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Όσοι αθλητές έχουν δηλώσει για μεταφορά από το λιμάνι στην εκκίνηση των αγώνων τους ενημερώνουμε ότι τα πρώτα λεωφορεία θα ξεκινήσουν με την άφιξη του πλοίου περίπου στις 09.30. Τα λεωφορεία θα επιστρέψουν για να παραλάβουν τους υπόλοιπους αθλητές γύρω στις 10.00.

Η επιστροφή θα γίνει μετά το τέλος των 8χλμ και μετά το τέλος των 22χλμ .

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές θα γίνονται μετά τον τερματισμό των τριών πρώτων νικητών . Οι απονομές για τους παιδικούς αγώνες θα γίνουν αμέσως μετά τον τερματισμό όλων των παιδιών .