Τα νέα μας!

οι δραστηριότητες του συλλόγου μας

Εξαιρετική η παρουσία των αθλητών μας στον Γαλατά

Η ομάδα της αντοχής αγωνίστηκε στους παντροιζηινακούς αγώνες στον Γαλατά . Οι αθλητές μας έτρεξαν πάρα πολύ καλά και έφεραν διακρίσεις και μετάλλια .

Στην κατηγορία Κ12 στα 1000 μέτρα , η τριάδα του βάθρου έκλεισε με τρεις αθλητές μας , πρώτος ο Ζαμπέλης Γιώργος , δεύτερος ο Παπαδάκος Διονύσης και τρίτος ο Τσαιλάς Κωστής . Στα κορίτσια Κ12 την δεύτερη θέση στα 1000 μέτρα κατέκτησε η Λυκούρη Καλιόπη , στην σκυτάλη 4Χ600  η ομάδα μας πήρε την πρώτη θέση με τους Λυκούρη Καλιόπη , Ζαμπέλη Αντώνη , Παπαδάκο Διονύση και Τσαιλά Κωστή .

Στην κατηγορία γυμνασίων και πρώτης λυκείου στα 1000 μέτρα την πρώτη θέση την πήρε ο Ζαμπέλης Αντώνης και την πέμπτη και έκτη θέση ο Καλαφατέλης Αλέξανδρος και Μαργαρώνης Σπύρος. Στα κορίτσια τέταρτη ήρθε η Μαρίνη Μαρία με πέμπτη την Σταθάκη Νεκταρία έβδομη η Τζώνη Ειρήνη και όγδοη η Μαρία Αντωνίου .

Οι παραπάνω αγώνες έγιναν Σάββατο απόγευμα και την Κυριακή το πρωί έγιναν οι μεγάλοι αγώνες των 5000 μέτρων και του ημιμαραθωνίου δρόμου .

Στον ημιμαραθώνιο είχαμε την επικράτηση του αθλητή μας Καρούτζου Παναγιώτη με 1.12'.28'' στους άνδρες και στις γυναίκες η Τζίμα Βασιλική ήρθε δεύτερη στον αγώνα και πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία.

Στα 5000 μέτρα αγωνίστηκαν οι Ζαμπέλης Αντώνης 2ος στη γενική και 1ος στην κατηγορία του με 19' , ο Ζαμπέλης Γιώργος ήρθε δεύτερος στην κατηγορία ως 19 χρονών με 19΄50'' παρότι είναι μόνο 11 χρονών όπως και ο Παπαδάκος Διονύσης με την ίδια ηλικία που πήρε την τρίτη θέση με 24'35''.  Εντυπωσίασαν οι  Τσαιλάς Κωστής , Μαργαρώνης Σπύρος , Καλαφατέλης Αλέξανδρος  και Τζώνη Ειρήνη με ατομικά ρεκόρ όλοι , οι επιδόσεις τους αντίστοιχα ήταν  24'52''- 25'30''- 25'38- 25'38'' .

Πολλά μπράβο στα παιδιά . Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα έδωσε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του συλλόγου Ζαμπέλη Βασίλη για την επιτυχίες του και τις διακρίσεις του στον κλασικό αθλητισμό.

Οι αθλητές μας πέρασαν ένα όμορφο διήμερο κάνοντας μάλιστα αποθεραπεία στο ξενοδοχείο με σάουνα και υδρομασάζ .Ευχαρίστούμε πολύ το ξενοδοχείο Μαρία στο Ασκέλι του Πόρου για την εξαιρετική φιλοξενία .

 Ευχαριστούμε την SARONIC FERRIES για την στήριξή της στην ομάδα μας και σε αυτόν τον αγώνα.